MGI ZIP X3 SMU SORT/RØD

5.999,00 kr. inkl. moms

Kategorier ,

Beskrivelse

EN NEM ELVOGN AT BRUGE

Ønsker du at bruge flere kræfter på at slå din golfbold og ikke bruge kræfter på at skubbe din vogn? Så er MGI Zip X3 elvognen lige hvad du har brug for. Med sit store batteri, digitale display og roterende forhjul er Zip X3 vognen moderne og nem at bruge.

NEMT OG SMART ELEKTRONISK DIGITALT DISPLAY

MGI Zip X3 elvognen er udstyret med et elektronisk digitalt display der viser statistik som bl.a. dit længste drive, hvor mange skridt du har gået og meget mere.

Samtidig har elvognen også ”Controlled Distance Function” som er en funktion hvor du bestemmer hvor langt den skal køre før den stopper. Dette betyder at du kan bruge mere tid og flere kræfter på at spille golf i stedet for at skubbe din vogn.

FORBEDRET KØREEGENSKABER

MGI Zip X3 elvognen har et roterende forhjul der hjælper med at navigere og stabilisere din elvogn når den kører. Du har også mulighed for at låse hjulets rotation, så den forbliver i samme position.

Derudover har Zip X3 også et stabiliseringshjul mellem baghjulene så du ikke skal være bange for at din vogn falder bagover når den holder stille.

Vognens baghjul er udstyret med all-terrain dæk. Dette gør at ingen ujævne baner, bakker eller mudder kan sætte en stopper for denne vogn.

BATTERI

MGI Zip X3 elvognen har, som standard, et litiums batteri på 24V 250Wh, der kan køre ca. 27 huller på en opladning. Vognen kan opgraderes til et 36 hullers batteri på 24V 380Wh.

Elvognen er udstyret med et ”Click & Go” system som gør at du kan skifte og fjerne dit batteri ved bare et enkelt tryk. Derfor er det nemt og hurtigt, når du skal oplade dit batteri.

FORDELE OG FEATURES

  • Elektronisk digitalt display med rigtig mange funktioner
  • ”Click & Go” batteri system
  • Ekstra stabiliseringshjul
  • Roterende forhjul
  • Stille elmotor
  • Man har flere kræfter til at spille golf